Grad Đakovo i Poduzetnički centar Đakovo u suradnji s Google-om, Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom organiziraju besplatnu interaktivnu radionicu i savjetovanje iz digitalnog marketinga. U nastojanju da pomogne svim zainteresiranima da razviju odgovarajuće digitalne vještine Google je predstavio online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe kroz koje se u posljednje dvije godine educiralo više od dva milijuna ljudi. Neki od najčešćih online ciljeva su: podizanje svjesnosti o svom proizvodu, tvrtki, blogu ili stranici, razvijanje odnosa na društvenim mrežama, povećanje prihoda online te povećanje prihoda offline.
Ovo je prilika za građane i poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koji žele iskoristiti puni potencijal Interneta u svom poslovanju. Predviđeno trajanje radionice je tri sata, a svaki sudionik imat će priliku otvoriti na licu mjesta svoj račun na stranici Google Digitalne garaže i registrirati se za besplatno polaganje e-certifikata.
Interaktivna radionica održat će se u 15. siječnja na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu (Petra Preradovića 17) s početkom u 16 sati, a predviđeno trajanje radionice je 3 sata.
Prijave za radionicu možete obaviti putem e-maila kresimir.klepo@pcdjakovo.hr ili putem mobitela na broj 099-359-1693.
Svaki sudionik imat će priliku otvoriti na licu mjesta svoj račun na stranici Google Digitalne garaže i registrirati se za besplatno polaganje e-certifikata!