Obavijest o početku školske godine u Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić”, Đakovo.

Nastava u školskoj godini 2019./20. počinje u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine. Za učenike 3., 5. i 7. razreda nastava počinje u 8 sati, a za učenike 2., 4., 6. i 8. razreda nastava će početi u 14 sati, rekao je ravnatelj Ante Andabak.

Dana 9. 9. 2019. s početkom u 9 sati u đakovačkom ćemo kinu za učenike i roditelje 1. razreda organizirati svečanost povodom polaska u 1. razred. Roditelji s učenicima 1. razreda trebaju doći ispred kina u 8,50 sati. Učenici će prvi dan nastave u školi preuzeti besplatne školske knjige i dio radnih materijala, stoga ih molimo da sa sobom u školu ponesu prazne školske torbe. Svima želimo uspješnu novu školsku godinu, poručuju iz škole.

 

Obavijest o početku školske godine u Osnovnoj školi „Josipa Antuna Ćolnića“, Đakovo.

Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića obavještava sve učenike i roditelje da nastava u školskoj godini 2019./2020. za sve učenike počinje u ponedjeljak, 9. rujna 2019. Svi učenici matične škole (od 1. do 8. razreda) dolaze u 9 h u nastavno-sportsku dvoranu gdje će biti organiziran prigodni program.

U Područnoj školi Kuševac u jutarnju smjenu dolaze 1. i 2. razredi, a u drugu smjenu (u 12 h) 3. i 4. razred.

U Područnoj školi Široko Polje u jutarnju smjenu dolaze učenici 5.-8. razreda, a u drugu (u 12 h) učenici 1.-4. razreda.

Svi učenici trebaju ponijeti školske torbe radi preuzimanja udžbenika, doznajemo od ravnatelja Zvonka Belvanovića.

Roditelje učenika u produženom boravku pozivam da u ponedjeljak dođu potpisati ugovore za novu školsku godinu.

Program produženog boravka počinje u utorak, 10. rujna.