Uskrsna pastirska poruka i čestitka nadbiskupa Đure Hranića

Uskrsna poruka nadbiskupa Hranica 2020.

Vazmeno trodnevlje i Uskrs u Đakovu – raspored obreda i misnih slavlja
Kako bismo vjernicima omogućili da se u svojim domovima u molitvi ujedine s biskupima i svećenicima, Slavonska televizija izravno će prenositi sva slavlja Vazmenoga trodnevlja, kao i slavlje Vazma iz katedrale u Đakovu.
Na Veliki četvrtak, 9. travnja 2020. đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvodit će Misu posvete ulja, s početkom u 9 sati. Ovo misno slavlje u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija, a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Hrvatski katolički radio.
Misa večere Gospodnje u đakovačkoj katedrali
Na Veliki četvrtak, 9. travnja 2020. đakovačko-osječki nadbiskup u miru Marin Srakić predvodit će u 18 sati u đakovačkoj katedrali Misu večere Gospodnje kojom započinje Vazmeno trodnevlje. Ovo misno slavlje u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija, a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Slavonskobrodska televizija.
Veliki petak – Služba Muke Gospodnje u đakovačkoj prvostolnici
Na Veliki petak, 10. travnja 2020., u đakovačkoj prvostolnici u 18 sati započinju obredi Velikog petka. Obrede će u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija, a preuzimajući signal, izravno će ih prenositi i Slavonskobrodska televizija.
Vazmeno bdjenje u đakovačkoj prvostolnici
Na Veliku subotu, 11. travnja 2020 obrede Vazmenog bdjenja u đakovačkoj katedrali u  20.30 sati sati predvodit će đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić. Ovo slavlje u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija, a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Slavonskobrodska televizija te Hrvatski katolički radio.
Uskrs – Misa Vazma u đakovačkoj katedrali
Na svetkovinu Uskrsa, u nedjelju 12. travnja nadbiskup Đuro Hranić predvodit će Misu Vazma u đakovačkoj katedrali u 10.30 sati. Ovo misno slavlje u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija, a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Slavonskobrodska televizija.