Godina dana je od kada su Vatreni nastupili u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Svih tih dana Lijepu našu neopisivo je držala kolektivna euforija, a dane ponosa i slave pamtit ćemo još dugo, dugo godina!
Sa željom da se prisjetimo nevjerojatnog i atraktivnog nogometa, ali i zajedništva kojega nama svima uistinu treba, sve svoje velike i male sugrađane, prijatelje, ali i goste grada Đakova, HNK Đakovo Croatia s ponosom poziva 20. srpnja 2019. u 18 sati na prijateljsku utakmicu s velikim klubom, zagrebačkim plavim – GNK Dinamo II.

Tako će obnovljen, osvježen i poseban stadion na đakovačkom Pazarištu, postati središnje mjesto drugačije, atraktivne, humanitarne priče! Očekujte neočekivano! Cjelodnevni event na đakovačkom Korzu bit će samo uvertira u ono što slijedi! Nagradne igre, fotografiranja, zabavni sadržaj i još puno toga! Početak utakmice otvorit ćemo na način kako nećete moći niti zamisliti, a nakon toga budite dio lude atmosfere prepune raznih iznenađenja, poručuju iz HNK Đakovo Croatia.

Doživite, osjetite i zajednički stvorimo sjećanja za cijeli život!